top of page

”Kan varmt rekommendera att träna med Thaibreak Tennis. Stefan är en väldigt duktig och generös tränare som verkligen vill få det att funka – och dessutom har man kul.”


Mats J. Olsson, Stockholm

IMG_9727.HEIC

”Stefan är den tränare som fått mig att älska tennis och fått mig att bli mycket bättre på så mycket. Jag kan verkligen rekommendera Stefan som tränare.”

 

Sixten Farhang, Täby

IMG_0112%20(1)_edited.jpg

”Vi blev tipsade om att träna med Stefan av en god vän. Båda våra barn älskar tennis och kände med en gång att det kändes rätt med Stefan, som på ett roligt och positivt sätt inspirerar barnen att göra sitt bästa. Att han dessutom är pedagogisk och kan förklara och visa på ett lättförståeligt sätt är ett stort plus. Stefan har förmågan att se varje individ och anpassa detaljer utifrån just den individens förutsättningar och spelstil. Vi kan varmt rekommendera att träna med Stefan.”

 

Josefine & Philip Malmgren, Saltsjöbaden

”Tennis har blivit ännu roligare efter att jag tränat med Stefan. Han peppar, stöttar och har ett hököga som ser saker andra tränare inte sett. Små saker som tar en vidare till nästa nivå som tennisspelare.”

 

Jan Loosme, Lidingö

IMG_8599_edited.jpg

”Tack vare Stefans kreativa och utvecklande träning har jag fått en otroligt snabb utvecklingskurva. Jag blir mer taggad att spela efter varje lektion.”

 

Malín Engdahl, Stockholm

IMG-8931.JPG
115786724_323067545746503_30843328351470

”Professionell, erfaren, ansvarsfull, glad, alltid på bra humör och alltid i tid. Stefan sprider glädje på tennisbanan, så man får lite mer än bara träning. Han förändrar en amatör till ett proffs, så det är snart dags för mig att anmäla mig till VM. Stefan inspirerar både barn och vuxna och gör träningen lika spännande för alla, oavsett nivå. Att spela tennis med Stefan är höjdpunkten i veckan.”

Svetlana Lundqvist, Danderyd

”Min dotter Filippa, som älskar och lever för sin tennis, fick chansen att träna med Stefan några gånger under tiden vi var på semester. Det blev en mycket positiv erfarenhet med högt tempo och värdefulla tekniska tips. Stefan är en mycket kompetent tränare med glimten i ögat och som fick Filippa att verkligen vilja göra sitt bästa.”

Filippa & Andreas Bengtsson, Hjo tennisklubb

”Vår son, Sixten, har spelat tennis med Stefan under några vintersäsonger på Koh Lanta. I början av första säsongen var Sixten lite less på tennisträningen hemma och hade tappat lite motivation. Han saknade en bra coach som gav konstruktiv feedback. Vilken tur det var att vi träffade Stefan! Han har hjälpt och utvecklat Sixten i sin träning och hjälpt honom finna glädjen och motivationen igen. Han är pedagogisk och dessutom snäll och rolig! Vi kan varmt rekommendera Stefan som tennistränare.”

Familjen Farhang, Täby

”Jag har under de senaste tio åren tagit regelbundna lektioner i SALK och på Stockholm Tennisstadion. Under timmen med Stefan fick jag flera konkreta och bra tips som jag tog med mig. Framförallt kände jag att min backhand blev klart bättre tack vara några justeringar i uppställning och grepp. Jag kan varmt rekommendera Stefan som tränare. Utöver bra tips så har Stefan en trevlig och välkomnande personlighet som gör lektionen trevlig också, inte alls oviktigt!”

Per Öhlén, Spånga

IMG_0247_edited.jpg

”Vi har anlitat Stefan både som tennistränare och utefys-PT. Han har inspirerat och uppmuntrat våra tonåringar med sin kompetens, engagemang och humor. Han kan balansera utmaning och empati på ett väldigt fint sätt och han är alltid positiv! Stefan är verkligen en förebild för alla som vill satsa på sport.”

Familjen Spjut, Stockholm

”Stefan har på ett engagerat och personligt sätt

återuppväckt glädjen i tennis från att den med enstaka undantag legat i dvala sedan 15-årsåldern. Anpassade övningar och tålmodigt nötande under ett tiotal lektioner fick många bitar av tennisen att falla på plats.”

 

Robert Nordstedt, Öjersjö

”Stefan fick mig att spela tennis igen efter ett kortare avbrott på 30 år. Han är en extremt duktig, kunnig och engagerad tennistränare. Träningarna är tuffa och tempot är högt men sker alltid med stor positiv energi och glimten i ögat.”

 

Jonas Einarsson, Täby

IMG_1384.jpeg

”Jag kan verkligen rekommendera Stefan som tränare då han med onormalt stort personligt engagemang förändrar små saker som gör stor skillnad. På de tre första lektionerna blev jag en klass bättre tack vare att Stefan direkt såg vad just jag behövde förändra.”

Pigge Werkelin, Visby

”Kul och varierande träning. Med små, enkla justeringar höjde jag mig flera nivåer.”

Monika Möller Werkelin, Visby

unnamed (1).png

”Var på longstay på Koh Lanta under vintern 2019. Tennis, ett av mina stora

intressen, var något som jag räknade med att behöva avstå från. Även om det

finns banor på ön så är det inte lätt att hitta duktiga spelare/tränare att spela

med. Trist då ett långt uppehåll alltid straffar sig när man sedan åter hemma

ställer sig på banan. Döm av min förvåning när jag denna gång hade turen

att komma i kontakt med Stefan. En duktig spelare och dessutom en bra

och pedagogisk tränare som lyckas entusiasmera, instruera och motivera

både barn som vuxna, nybörjare som duktiga spelare. Både jag och min

dotter hade många roliga och givande timmar på banan. Till alla er som letar

efter en bra och trevlig tennisinstruktör eller en sparringpartner på banan kan

jag varmt rekommendera Stefan.”

 

Maria Bronett, Saltsjöbaden

unnamed.png

”Mina varmaste rekommendationer att ta hjälp av Stefan för att bli grym på banan! Med ett tränat öga, tydliga tips och positiv feedback hjälpte Stefan mig att efter 15 år plocka upp racket igen och hitta min backhand jag trodde var förlorad för alltid. Tack!”

Sofie Zeffer, Stockholm

IMG-8957.JPG
IMG_6789.jpeg

”Namne med en världsmästare skapar lätt förväntningar. Stefan ger dig garanterat de nycklar du behöver för att nå högre höjder.

Peter H Karlsson, Sickla

                                                                    

”Stefan kan hjälpa dig att förstärka din personliga stil samtidigt som du lär dig grunderna i tennis på ett positivt sätt. Hans pedagogiska sätt inkluderar både metaforer och konkreta exempel.
 

Lis Johles, Nacka

DSC_0952.jpg

En bättre tränare är svårt att hitta. Stefan har inspirerat och motiverat, alltid med glimten i ögat. Jag har utvecklats tack vare lektionerna.” 

 

Björn Engdahl, Stockholm

IMG_8600.jpg

”Stefan öppnade upp mina ögon för tennisen. Jag trodde inte att det var möjligt att falla för en sport när man är 40 och aldrig i sitt liv har haft bollkänsla. Med brinnande och personligt engagemang och ett outsinligt tålamod har Stefan lärt mig grunderna i tennis och fått mig att helt fastna för sporten. ett trivsamt och roligt sätt har han anpassat träningen helt efter mina förutsättningar. Jag kommer definitivt att boka fler träningar så fort våra vägar korsas igen.”

Angela Nordstedt, Öjersjö

IMG-8934_redigerad_edited_edited.png
IMG_4722.jpeg

“Jag har spelat tennis sedan barnsben och trots detta lyckades Stefan förbättra min svaga backhand, som jag knappt vågat slå de senaste åren, till att bli riktigt bra samt hitta justeringar på både forehand och serve. Stefans förmåga att hitta små förbättringsmöjligheter som gör underverk i kombination med positiva kommentarer och uppmuntran har gjort under och tennis åter till ett rent nöje.”

 

Johan Rosenberg, Djursholm

”Jag kan verkligen starkt rekommendera Stefan Holm som tennistränare. Sedan jag började träna med honom har mitt intresse för tennis exploderat. Stefan är bra på att bygga självförtroende genom att berömma, men samtidigt har han en otroligt bra blick för att se detaljer som man ska jobba med för att bli bättre. Som person är han väldigt jordnära och varm. Det blir mycket skratt på träningarna. Jag lämnar alltid passen med ett leende på läpparna.”

Mikael Johansson, Sickla

”Jag och min elvaårige son har båda tränats av Stefan och är helt enade om att han som tennistränare är snäll, peppande, glad och mycket lärande!

Rebecka Wiwe, Sickla

“För en total nybörjare som jag förstod jag hur kul tennis kan vara. Stefan ser ALLT och kan ge feedback som går att realisera. Man lär sig massor. Stefans glada pepp och pedagogiskt upplägg kan man inte vara annat än nöjd med.  Nyckelord för lektioner med Stefan: Stefan, Peppen, Utvecklingen, Roligt-hela-vägen!”

Annette Lingbert, Saltsjöbaden

”Jag har förvisso en elitidrottskarriär bakom mig. Ett SM-silver i kickboxning. Men när det gäller tennis är jag en nybörjare. Jag hade aldrig slagit en forehand. Aldrig stått på en tennisbana. Inte hållit i ett racket. Så när jag valde att testa att spela med Stefan var jag väldigt nervös. Det hade jag inte behövt vara. Stefan har med värme, kunskap och ett enormt tålamod fått mig att få (vissa) bollar över nätet. Han har fått mig att skratta. Och han har fått mig att tycka att, något jag inte kunde ett dyft om innan, vara både lärorikt och kul. Och jag inser, med lite perspektiv, att tennisen med Stefans hjälp fått mig att bli motiverad till att idrotta överlag igen. Tänk vad några fina forehands kan motivera - också i livet utanför banan.”

Sara Wahlberg, Stockholm

För Stefan är tennis en passion. En passion som han förmedlar på ett personligt och engagerat sätt genom olika pedagogiska övningar som resulterar i förbättrad teknik, bättre spelförmåga och passion för tennis!”

Marcus Roos, Sickla

"Stefan är personlig, glad, uppmuntrande och pedagogisk. Lektionerna är kul, fulla med tips och man går alltid därifrån sugen på nästa speltillfälle och på bättre humör än man kom dit."

Joakim da Silva & Therese Alston, Stockholm

IMG-8740.JPG
IMG_6571.jpeg
IMG_5716.jpeg
bottom of page